Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο Νηλέας θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Μονοδρίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Κονιστρών. Η γηπεδούχος ομάδα καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ Χαλκίδας που υποδέχεται την ίδια ώρα το Δύστο. Το γεγονός αυτό καθιστά τον μεθαυριανό αγώνα δύσκολο και απαιτείται προσοχή, ώστε η ομάδα μας να μην έχει βαθμολογικές ή άλλες απώλειες, να παραμείνει στην κορυφή και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το ντέρμπι με το Δύστο που ακολουθεί. Οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε στον αγώνα με το Μαρμάρι, ενώ πέρα από τον τραυματισμό του Περιβολάρη, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Η ομάδα των Κονιστρών στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες, δεκαπέντε ήττες και τέρματα 16-55. Σαν γηπεδούχος έχει πετύχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε πάρει τη νίκη με σκορ 4-0, είχε όμως δυσκολευτεί αρκετά στο πρώτο ημίχρονο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηλέα εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Αλιβερίου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ερέτρια. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια (από το site της Ευβοικής Γνώμης)
Το Δ.Σ. του Νηλέα Νεοχωρίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Αλιβερίου, μετά το τέλος του αγώνα νέων Νηλέας – Ακαδημία/Απόλλων Ερέτριας. Με λέξεις δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε τις σκηνές βίας και τρόμου που βιώσαμε και που ανάλογες βλέπουμε μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου είκοσι οπαδοί της Ερέτριας, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν με αγριότητα, χτύπησαν και τραυμάτισαν νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και παράγοντες της ομάδας μας. Στη συνέχεια και ενώ τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, φιλάθλους και γονείς ποδοσφαιριστών.
Για τα γεγονότα που αναφέρουμε, επικαλούμαστε τη μαρτυρία του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, κ.κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Κώστα Κιούση, οι οποίοι ήταν παρόντες στη διάρκεια των επεισοδίων.
Η Ε.Π.Σ. Ευβοίας και η επιτροπή Παιδικών Πρωταθλημάτων διοργανώνουν αποδεδειγμένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα υποδομής στη χώρα μας. Είναι άδικο η προσπάθεια αυτή να υπονομεύεται από λίγους ανεγκέφαλους. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή είναι κάθετα αντίθετη σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πιστεύουμε ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου