Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΥΣΤΟΣ - ΝΗΛΕΑΣ

Το ντέρμπι της χρονιάς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή του νοτίου ομίλου της Α2 κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Δύστου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της περιοχής. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Δύστο κι αν πάρει τη νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Α1. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Με ισόπαλο αποτέλεσμα ο Νηλέας γίνεται το ξεκάθαρο φαβορί, ενώ αν επικρατήσει ο Δύστος τότε αυτός θα έχει το προβάδισμα για να κόψει πρώτος το νήμα. Να θυμίσουμε ότι ο πρωταθλητής ανεβαίνει απ' ευθείας στην Α1 κατηγορία, ενώ ο δευτεραθλητής οδηγείτε σε αγώνα μπαράζ για τη διεκδίκηση μιας θέσης ανόδου.
Η προετοιμασία της ομάδας μας στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω Πάσχα, συνεχίστηκε κανονικά, με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Αλιβερίου, αύριο θα γίνει η τελευταία χαλαρή προπόνηση και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τον αγώνα του Σαββάτου. Τη Μεγάλη Τετάρτη σε φιλικό αγώνα, ο Νηλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον πρωτοπόρο της Α1 κατηγορίας Ευβοικό, στο γήπεδο Αγίου Νικολάου. Για την ομάδα μας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, σκόραρε ο Μαστροκώστας. Την Μεγάλη Παρασκευή σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ηττήθηκε από ομάδα επιλέκτων του Αιγαίου Αχλαδερής με 1-2. Το γκολ του Νηλέα πέτυχε με πέναλντι ο Γκούμας. Από το ντέρμπι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Παπαρήγας, αμφίβολος είναι ο τραυματίας Βαγγέλης Περιβολάρης, ενώ πιθανότατα θα δώσει το παρόν ο στρατευμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Όπως αναφέραμε ο Δύστος βρίσκεται στη δεύτερη με 63 βαθμούς, έχοντας είκοσι νίκες, τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και τέρματα 61-10. Τη μοναδική ήττα έχει υποστεί στο γήπεδό του από την Αυλίδα (0-2), ενώ έχει και τρεις ισοπαλίες, όλες εκτός έδρας, με Μαρμάρι (0-0), Κόσκινα (0-0) και με το Νηλέα στον αγώνα του πρώτου γύρου (1-1). Η προιστορία είναι υπέρ της ομάδας μας, αφού σε 15 αγώνες μετράει πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες, τρεις ήττες, ενώ ηττήθηκε για τελευταία φορά από το Δύστο το Φεβρουάριο του 1995.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου