Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΓΚΕΛΑΡΕ Ο ΝΗΛΕΑΣ - ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Νηλέας γνώρισε την ήττα μέσα στο γήπεδο Νεοχωρίου από τον Όλυμπο Γυμνού με 1-0 και βρέθηκε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 86΄ο Ντούρμας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία αδράνεια των ποδοσφαιριστών του Νηλέα και σκόραρε με δυνατό σουτ. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, χωρίς όμως να χάσει πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν πολύ δυνατά και σε ορισμένες περιπτώσεις αντιαθλητικά, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας ήταν καθοριστικός στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία.
Οι καλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα μας χάθηκαν με τον Πόγκα στο 20', με τον Φραγκή στο 28' και η σημαντικότερη με τον Μακρή στο 35'. Κλασσική ευκαιρία έχασε ο Όλυμπος στο 53' σε τετ α τετ του Ρόγκα που μπλόκαρε ο Ντίνος Κότσαρης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν το σουτ του Τάσου Καρλή απέκρουσε ο Μωραίτης και νέο σουτ του Σωτήρη Κότσαρη αποκρούστηκε από τους αμυντικούς, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 
Με λάθη η διαιτησία του κ. Χαραμόπουλου.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Ζωντός, Βογιατζής, Μακρής (75' Παπακωνσταντίνου), Δημολιάνης, Μαστροκώστας (54' Καρλής Α.), Κότσαρης Σ., Πόγκας (67' Ζέρβας), Γκούμας, Φραγγής.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Νηλέας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο την Καστέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου