Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Πολύ δύσκολο και καθοριστικό αγώνα δίνει αύριο στις 3:00 το απόγευμα ο Νηλέας, ο οποίος θα υποδεχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου τον Όλυμπο Γυμνού για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα μας μετά την ήττα από την Ιστιαία βρέθηκε σε δύσκολη θέση και χρειάζεται τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά. Αλλά και ο Όλυμπος μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην έδρα του, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Ο Σπύρος Κατσινής βλέπει τα αγωνιστικά προβλήματα να βρίσκουν λύσεις και τις επιλογές του να αυξάνονται. Μετά την απόκτηση του Ταξιάρχη Δημολιάνη, επιστρέφει από τον τραυματισμό του και ο Τάσος Καρλής.
Ο Όλυμπος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Εκτός των τριών βαθμών του αγώνα με τα Κριεζά, έχει κατακτήσει δύο φορές τη νίκη εκτός έδρας με τη Δροσιά (2-0) και την Ιστιαία (2-1). Έχει δύο ισοπαλίες εντός έδρας με Αρτάκη και Δύστο, με το ίδιο σκορ (1-1), εννέα ήττες και τέρματα  17-26.
Την Κυριακή στις 3:00  το απόγευμα οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες αυτή τη φορά στο γήπεδο της Γυμνού για το πρωτάθλημα νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου