Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Με την Ιστιαία θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Νηλέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αιδηψού στις 3:00 το απόγευμα. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Κατσινής αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα ταξιδέψει στην Βόρεια Εύβοια με αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους. Πιθανότατα όμως θα δώσει το παρόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, ο αμυντικός Ταξιάρχης Δημολιάνης (26 χρονών), που αποκτήθηκε από τον Ταμυναικό. Στόχος της ομάδας ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αιδηψό στις 8:30 το πρωί. 
Η Ιστιαία βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς έναν λιγότερο από την ομάδα μας/ Έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες και τέρματα 16-19. Σαν γηπεδούχος έχει τρεις νίκες με Ωρεούς (1-0), Δροσιά (3-1) και Κριεζά χωρίς αγώνα, δύο ισοπαλίες με Παντριαδικό (2-2), Λήλα (0-0) και μία ήττα από τον Όλυμπο (1-2). Είναι δυνατή αλλά αργή ομάδα. 
Τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο αγώνας μπαράζ της περιόδου 2010-11, με την Ιστιαία να κατακτά τη νίκη στο τέλος με 1-0 και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου