Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΜΕ 1-0

Δεν έκανε καλό ποδαρικό ο Νηλέας αφού γνώρισε την ήττα από την Ιστιαία με 1-0 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Με την ήττα αυτή η ομάδα μας βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και ο αγώνας του Σαββάτου με τον Όλυμπο Γυμνού είναι κρίσιμος. Στον αγώνα της Κυριακής, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο λεπτό της συνάντησης όταν το σουτ του Γκούμα μέσα από την περιοχή βρήκε στην πλάτη αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Ιστιαία χάθηκε στο 23' με το Δαρζέντα, οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Ντίνος Κότσαρης απέκρουσε σωτήρια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 35' ο Τούσερτ με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Γοργομάτη από αριστερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα και προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν αμυντικά ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν λίγες και το 1-0 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τη εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Δημολιάνης, Μακρής, Ζέρβας (85' Καρλής Γ.), Ζωντός, Μούντριχας Στ. (46' Πόγκας), Μαστροκώστας (72' Παπακωνσταντίνου), Κότσαρης Σ., Βογιατζής, Γκούμας, Φραγγής.
Το Σάββατο ο Νηλέας για την 15η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου), θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεοχωρίου τον 'Ολυμπο Γυμνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου