Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΗΤΤΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Μία ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Νηλέας, αυτή τη φορά από την Αρτάκη με 2-0 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και βρέθηκε για τα καλά στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κύμη, στον αναβληθέντα αγώνα και την Κυριακή υποδέχεται τον Παντριαδικό σ' ένα καθοριστικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον αγώνα του Σαββάτου το συγκρότημα του Σπύρου Κατσινή πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και φάνηκε να μην πιστεύει ότι θα μπορούσε να φύγει από την Αρτάκη μ' ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με γκολ του Σκριβάνου, ενώ νωρίτερα είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ. Στο 50ο λεπτό ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0 και το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η ομάδα μας επιθετικά δεν έκανε αισθητή την παρουσία της και το γεγονός ότι στους τελευταίους πέντε αγώνες έχει πετύχει μόνο ένα γκολ, πρέπει να μας προβληματίσει.
Ο Nηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ., Καρλής Γ., Μπονός (46' Μακρής), Μάλλιος, Βογιατζής, Ζέρβας, Καρλής Α. (65' Ζωντός), Κότσαρης Σωτ., Πόγκας (39' Φραγγής), Γκούμας, Μαστροκώστας.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΝΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Στον αυριανό αγώνα με την Κύμη στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Μπάμπης Θεοδώρου, ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Σπύρου Κατσινή, προπονητής τερματοφυλάκων και πιθανότατα θα αναλάβει και την ακαδημία της ομάδας. Ο Μπάμπης Θεοδώρου έχει διατελέσει προπονητής στο Αυλωνάρι, ενώ την περυσινή χρονιά βρισκόταν στο πάγκο του Δύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου