Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ Ο ΝΗΛΕΑΣ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Καθοριστικό αγώνα στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία δίνει την Κυριακή ο Νηλέας για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Αντίπαλός του θα είναι ο Παντριαδικός και ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου θα ξεκινήσει στις 3:30 το απόγευμα. Ο εξ αναβολής αγώνας της 17ης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κύμη, αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη για δεύτερη φορά και η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει εκ νέου τη διεξαγωγή του, με πιθανότερη ημερομηνία τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου. Αιτία της αναβολής, η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε λίγες ώρες πριν την έναρξή του αγώνα και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Κύμης.
Το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται τώρα στον αγώνα της Κυριακής, με τους προπονητές Σπύρο Κατσινή και Μπάμπη Θεοδώρου να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το κλίμα είναι καλό και το ζητούμενο είναι μην επαναληφθεί η κακή εμφάνιση της Αρτάκης.
Ο Παντριαδικός βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, έχοντας οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες, έξι ήττες και τέρματα 29-23. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Διαθέτει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχει την καλή πορεία που κάποιοι θα περίμεναν. Τον τελευταίο μήνα την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο πρώην προπονητής του Νηλέα Βαγγέλης Μπρισίμης, με τον οποίο ο Παντριαδικός έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου