Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ 2-0 ΑΠΟ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Νηλέας (με το ίδιο σκορ 0-2) αυτή τη φορά από τον Παντριαδικό μέσα στο γήπεδο Νεοχωρίου και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το μόνο παρήγορο ότι εκτός της Καστέλλας που πήρε τους τρεις βαθμούς του αγώνα της με τα Κριεζά, όλες οι άλλες ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία γνώρισαν την ήττα. Βέβαια η ομάδα μας για ακόμα μία φορά έδειξε αδυναμίες οι οποίες της στοίχησαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στους έξι τελευταίους αγώνες έχει μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, που πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη με τον Βαγγέλη Μπρισίμη στον πάγκο τους, μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα αλλά μετά το δεκαπεντάλεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα και ήταν αυτή που απείλησε για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Στο 31' σουτ του Γκούμα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς και στο 39' ο Πόγκας πέρασε δύο αμυντικούς αλλά σούταρε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με το Νηλέα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 55' σε μία ανύποπτη φάση και από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γιαννουκάκος μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Στο 58' ο Βογιατζής βρέθηκε απέναντι στον Ευαγγελινό, αλλά το χλιαρό σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τριάδας. Στο 69' από λάθος στο χώρο του κέντρου ο Ζήσης με ωραίο σουτ από είκοσι περίπου μέτρα έγραψε το τελικό 0-2. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το σκορ δεν άλλαξε.
Άριστη η διαιτησία του κ. Χαραμόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Παντελάκη και Δανιηλίδη.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός (63' λ.τ. Μακρής), Ζωντός, Δημολιάνης, Κότσαρης Σωτ., Βογιατζής (75' Φραγγής), Καρλής Α., Μάλλιος, Πόγκας (55' Μαστροκώστας), Γκούμας, Καρλής Γ.
Το προσεχές σαββατοκύριακο ο Νηλέας δεν αγωνίζεται και θα κερδίσει το τρίποντο του αγώνα με τα Κριεζά. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ορίστηκε ο αγώνας με την Κύμη ο οποίος έχει αναβληθεί δύο φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου