Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Κρίσιμο αγώνα δίνει αύριο ο Νηλέας ο οποίος θα υποδεχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου το γειτονικό Αυλωνάρι. Η ομάδα μας χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά και παράλληλα να ανέβει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, η δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι επισφαλής αφού οδηγεί στον υποβιβασμό κι αυτό καθιστά τη νίκη στο αυριανό αγώνα μονόδρομο. 
Από την άλλη το Αυλωνάρι πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς έχοντας εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες και τέρματα 26-19. Εκτός έδρας έχει νικήσει το Λήλα (1-0), έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες από Καστέλλα (1-1), Ωρεούς (1-1) και Προποντίδα (0-0), έχει υποστεί τρεις ήττες από Αρτάκη (1-2), Ερέτρια (0-3) και Όλυμπο Γ. (0-1) κι έχει πάρει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος από τα Κριεζά. 
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Αυλωνάρι η ομάδα μας αν και προηγήθηκε νωρίς, ηττήθηκε με 1-2 με γκολ στα τελευταία λεπτά.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα 23 φορές, με το Νηλέα να έχει επικρατήσει σε οχτώ από αυτές, το Αυλωνάρι σε επτά, ενώ έξι αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Σε δύο αγώνες κυπέλλου ο Νηλέας έχει πετύχει δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-2). 
Σε αγώνες για την Α' κατηγορία ο Νηλέας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. 
Στο γήπεδο Νεοχωρίου η ομάδα μας σε πέντε συναντήσεις μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου