Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ Ο ΝΗΛΕΑΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Νηλέας όπως παρατάχθηκε στον αγώνα του Σαββάτου 
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Νηλέας μέσα στην έδρα του από το Αυλωνάρι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και βρέθηκε σε ακόμη δυσκολότερη βαθμολογική θέση. Μόνο θετικό γεγονός του σαββατοκύριακου, η ήττα και των άλλων ομάδων που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στον αγώνα του Σαββάτου, σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε η διαιτησία του κ. Σέγκου και του δεύτερου βοηθού κ.Σιαπλαούρα. Ο μεν πρώτος (κορυφαίος κατά πολλούς Ευβοιώτης διαιτητής) υπέπεσε σε σωρεία λαθών, ο δε δεύτερος φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Αυλωναρίου, αφού ο σκόρερ βρισκόταν σε καθαρή θέση οφσάιντ. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα κι απείλησε στο 2ο και στο 8ο λεπτό με τον Γκούμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο Κεφαλάς. Η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα σημειώθηκε στο 12ο λεπτό. Ο Βογιατζής έκλεψε την μπάλα από τον Δημολιάνη, ο τελευταίος τον κράτησε αρχικά, ο επιθετικός του Αυλωναρίου συνέχισε, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Νηλέα απέκρουσε σε κόρνερ. Προς έκπληξη όλων ο κ.Σέγκος καταλόγισε πέναλντι κι απέβαλε τον αμυντικό του Νηλέα. Το εκτέλεσή του ανέλαβε ο Βοαγιατζής, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Κότσαρης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 22' ο Σειντόπουλος, από καθαρή θέση οφσάιντ, πέρασε και τον τερματοφύλακα κι άνοιξε το σκορ. Η ομάδα μας παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, στεκόταν καλά και στο 45' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από ωραία ενέργεια του Γιώργου Καρλή, ο Τάσος Καρλής σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ.
Ο Γιώργος Κότσαρης αποκρούει το πέναλντι του Βογιατζή
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (52') από σέντρα του Βογιατζή, ο Σειντόπουλος αυτή τη φορά με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 62' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φρυγανάς του Αυλωναρίου. Από το χρονικό σημείο αυτό και μετά η ομάδα μας κυριάρχησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στον αγώνα. Στο 70' ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε πέναλντι σε χέρι του Καραμπίνη και στο 86' σουτ του Τάσου Καρλή βρήκε στο δοκάρι. Ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα έχασε και το Αυλωνάρι. Στο 82' ο Σειντόπουλος και στο 88' ο Βογιατζής βρέθηκαν σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας του Νηλέα απέκρουσε εκπληκτικά.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Kότσαρης Γ., Μπονός, Μακρής, Δημολιάνης, Μάλλιος (75' Μαστροκώστας), Μούντριχας (22' Φραγγής), Βογιατζής (60' Ζέρβας), Κότσαρης Σωτ., Καρλής Α., Γκούμας, Καρλής Γ.
 Ακολουθούν για την ομάδα μας δύσκολες αναμετρήσεις, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί στην Αρτάκη, την Τετάρτη στην Κύμη στο εξ αναβολής αγώνα και την μεθεπόμενη Κυριακή στο Νεοχώρι  θα αντιμετωπίσει τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου